NaslovnaMoto GaražaVelika jesenja akcija na CFMOTO motocikle

Velika jesenja akcija na CFMOTO motocikle

-

U firmi Guevara koja je uvoznik za CFMOTO motocikle, ATV, UTV i SSV napravljena je velika akcija sa popustima na motocikle koji se kreću i do 1.100 EUR na neke modele motocikala.

Sezona se polako bliži kraju, ali to ne znači da nije dobra prilika da se kupi nov motocikl, te ukoliko ste čekali neku priliku za popuste, možda je sad pravi trenutak da kupite nov motocikl. CFMOTO je ove godine imao dosta novih modela motocikla, u prvom redu najbolje su se pokazali novi 800MT Sport, 800MT Touring, ali i 800MT Explore sa najjačim paketom opreme koji su ostvarili i dobre prodajne rezultate ne samo u svetu nego i kod nas.

Takođe je i 450SR pokazao odličan potencijal, a na tržište je stigao i novi 700MT koji je trenutno na našem testu i za sada možemo reći da je dve klase iznad 650MT, svog prethodnika. Motocikl koji zaslužuje pažnju, a koji je takođe debitovao ove godine je naked 800NK.

Elem, da ne dužimo priču, najveći popusti su upravo na 800MT Sport i 800MT Explore koji su jeftiniji za čak 1.100 EUR. Da ne bismo ponaosob navodili popuste, akcijski cenovnik možete pogledati na fotografiji:

Velika jesenja akcija na CFMOTO motocikle
Velika jesenja akcija na CFMOTO motocikle Izvor: CFMOTO

Akcija će trajati do 31. oktobra ove godine. Ukoliko ste planirali da kupite nov CFMOTO motocikl, sad je pravi trenutak.

Povodom komentara o CFMOTO jesenjoj akciji, možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.