NaslovnaMoto GaražaOpremaLS2 modeli rukavica za sve prilike i uslove vožnje

LS2 modeli rukavica za sve prilike i uslove vožnje

-

U ranijim tekstovima već smo vas upoznali sa brendom LS2, kao i sa materijalima i načinom izrade LS2 rukavica . Danas je na redu da vas upoznamo sa modelima LS2 rukavica koji se mogu naći kod nas u ponudi.

LS2 COOL letnje rukavice

Započećemo sa letnjim modelom rukavica namenjenim za kratkotrajnu gradsku vožnju. LS2 COOL muške letnje rukavice napravljene su da obezbede dobru ventilaciju tokom toplih dana.

LS2 COOL rukavice Foto: LS2

Od ostalih karakteristika LS COOL rukavica izdvojićemo da imaju sintetički otisak na kažiprstu (touch screen), čičak zatezanje na zglobu, dodatno mrežasto platno preko gornje površine radi bolje ventilacije, kraći model, dodatno ojačanje na dlanovima, kao i dodatno ojačanje na palčevima.

LS2 URBS

LS2 URBS rukavice napravljene su za hladnije vremenske uslove. Ovaj model rukavica poseduje hipora membranu koja je napravljena da spreči prodor vode kroz rukavice, a LS2 ističe da su URBS rukavice 100% vodootporne. Namenjene za vožnju tokom proleća, jeseni i zime, kada su oscilacije temeprature najveće.

LS2 URBS rukavice Foto: LS2

Karakteristike LS URBS rukavica su to da je ovo duži model, zatim da imaju sintetički otisak na kažiprstu (touch screen), čičak zatezanje na manžetni, dodatno ojačanje na dlanovima, dodatno ojačanje na palčevima. Pored toga LS2 URBS rukavice su lagane i komforne i imaju sigurnosnu reflektivnu traku.

LS2 SWIFT

LS2 SWIFT model namenjen je za vožnju na trkačkoj stazi. Ovo je duži model rukavice napravljen od kože i trebalo bi da omogućava dobru ventilaciju. Osim za upotrebu na trkačkoj stazi, ove rukavice mogu da se koriste i tokom turing vožnje. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.

LS2 SWIFT rukavice
LS2 SWIFT rukavice Foto: LS2

Od karakteristika izdvojili bi da LS2 SWIFT rukavice poseduju čičak zatezanje na manžetni, brisač vizira na kažiprstu (screen wiper), protektore sa gornje strane, zaštita prstiju od loma (Knuckle & Finger Protection), dodatno ojačanje na dlanovima i palčevima, kao i dodatnu zaštita malog i domalog prsta (Finger Bridge Protecting).

LS2 SPARK

LS2 SPARK je kraći model rukavica sa sportskim dizajnom. Napravljene su od kože i pružaju balans između udobnosti i zaštite prilikom sport ili touring vožnje, vodeći računa o maksimalnoj provetrenosti. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.

LS2 SPARK rukavice
LS2 SPARK rukavice Foto: LS2

LS2 SPARK rukavice poseduju čičak zatezanje na zglobu, PU sistem ventilacije prstiju, karbon protektore zglobova, dodatno ojačanje palčeva, zaštita prstiju od loma (Knuckle & Finger Protection). SPARK model je kraći model rukavica sa sportskim dizajnom.

LS2 DART

LS2 DART namenjene su za svakodnevne vožnje kako motocikala, tako i manjih skutera. Ovo je kraći model rukavica Izrađene su od fleksibilnih materijala, tako da bi prozračnost trebalo da bude dobra. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.

DART rukavice
LS2 DART rukavice Foto: LS2

Ovaj model rukavica poseduje čičak zatezanje na zglobu, dodatno ojačanje na dlanovima, protektor sa spoljne i unutrašnje strane, protektor na dlanu.

LS2 RAY ženske rukavice

LS2 RAY ženske letnje rukavice napravljene su od fleksibilnog materijala, koji se prilagođava i prijanja ruci. Napravljene za svakodnevnu letnju vožnju po gradu, bilo da vozite skuter ili motocikl. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite bilo mobilni telefon ili navigaciju.

LS2 RAY ženske rukavice
LS2 RAY ženske rukavice

Ovaj kraći model ženskih rukavica poseduje čičak zatezanje na zglobu, dodatno mrežasto platno preko gornje površine radi bolje ventilacije, dodatno ojačanje na dlanovima, dodatno ojačanje na palčevima, kao i protektore sa gornje strane.

Sa svojom ponudom rukavica, LS2 je uspeo da pokrije sve segmente vožnje, počev od trkačke staze, preko touring vožnje do lagane letnje vožnje. Generalni zastupnik i uvoznik LS2 brenda je firma Moto Bike, a ponudu LS2 rukavica možete pogledati ovde.

Ostanite bezbedni, uvek nosite zaštitnu opremu!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.