Agencija za istraživanje javnog mnjenja CeSID, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, sprovodi istraživanje stavova motociklista u vezi sa bezbednošću u saobraćaju.

Istraživanje javnog mnjenja među vozačima dvotočkaša, prevashodno motorista i mopedista, se sprovodi sa ciljem da utvrdi stavove ispitanika koji spadaju u ovu kategoriju po pitanju bezbednosti u saobraćaju. Odlučili smo da pomognemo u ovom istraživanju jer mislimo da je važan korak u povećanju naše bezbednosti u saobraćaju upravo sagledavanje situacije iz perspektive nas motociklista.

Prenosimo poziv CeSID agencije:

Upitnik koji se nalazi pred Vama se sastoji od 30 pitanja i za njegovo popunjavanje je neophodno izdvojiti pet do deset minuta Vašeg vremena. Kako nam je stalo do Vašeg mišljenja po ovom pitanju, a u želji da Vaše mišljenje uvažimo i iskoristimo u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, nadamo se da ćete uzeti učešća u istom i doprineti kvalitetu ovog istraživačkog projekta.

Ovom prilikom istićemo da je ovo istraživanje potpuno anonimno i da će odgovori koje date biti iskorišćeni isključivo za potrebe ovog istraživačkog projekta.

CeSID-ov istraživački tim

Nakon realizovanog istraživanja, potrudićemo se da doznamo rezultate i zaključke, koje ćemo potom objaviti na našem sajtu. Tako ćemo, nadam se, saznati zanimljive informacije o stavovima naše moto populacije. Očekujemo da će Agencija za bezbednost saobraćaja ubuduće bazirati svoje aktivnosti i na osnovu naših stavova koje ćemo izneti kroz ovu anketu. Zato je bitno da se potrudimo da im i na ovaj način prenesemo poruku.

natenane uz kaficu

Dakle, pripremite kaficu, odvojite par minuta i popunite ovu anketu. Ništa ne košta, a može nam povećati bezbednost u saobraćaju!

online anketa
(kliknite da biste započeli popunjavanje ankete)

Za diskusiju o ovoj temi, predlažemo da posetite temu na forumu.

 


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje…