NaslovnaNajavePočeo sajam motocikala - Vodič kroz izlagače na sajmu

Počeo sajam motocikala – Vodič kroz izlagače na sajmu

-

Danas je zvanično otvoren 55. međunarodni sajam automobila u okviru kojeg se održava i 15. Motopassion sajam motocikala. Jučerašnji dan bio je rezervisan za novinare te smo iskoristili priliku da odemo i vidimo šta je sve izloženo na sajmu i da vam napravimo mali svojevrsni vodič kako biste znali šta da očekujete.

Prvo da počnemo sa par servisnih informacija. Motopassion sajam motocikala počinje danas 22. marta i trajaće sve do 28. marta. Motocikli i moto oprema biće izloženi u hali broj 4. Pojedinačna ulaznica za sajam košta 450 RSD, grupna ulaznica 350 RSD, ulaznica za đake i studente 250 RSD. Parking za automobile se naplaćuje 150 RSD po satu.

Motocikli koje možete videti na sajmu

Čim uđete u halu 4 (iz hale sa automobilima) sa vaše desne strane sačekaće vas motocikli i skuteri iz Piaggio grupacije. Aprilia Tuareg, RSV4 Factory, Tuono 660, Moto Guzii V85TT, Moto Guzzi V100 samo su neki od motocikala iz ponude.

Sa leve strane se nalazi Kymco i novopridošli QJ Motor koji ove godine ima čak dva uvoznika.

Zatim ako nastavite pravo, sa desne strane je štand firme Euro Sumar koja se potrudila i na sajam izložila bukvalno sve motocikle iz ponude. Moto Morini X Cape 650, Seiemmezzo, SYM i Suzuki skuteri i motocikli izloženi su i predstavljeni.

Premijerno kod nas možete videti novi Suzuki GSX-8S kao i novi V-Strom 800DE.

Delta je izložila svoju ponudu KTM, Honda i BMW motocikala i skutera. Najviše pažnje privlači novi Transalp i Hornet.

Kawasaki je dobio još jednog, novog uvoznika u vidu firme Trio Motors na čijem štandu su izloženi motocikli poput ZX10R, Versys 1000, Ninja 400, Ninja 650, itd., a najavljeno je da će u ponudu uvrstiti i novi ZX25R.

Royal Enfield i Triumph su izložili svoju ponudu, a posebnu pažnju privlače novi Royal Enfiled Super Meteor 650 i Harley Davidson Nighster.

CFMOTO je na svom štandu izložio motocikle poput 800MT, CL-X 700 serije, a očekuju se i premijere poput novog 800NK, 450SR, 300 CL-X, 700 CL-X Adventure i električni ZEEHO AE8+. Uz motocikle su izloženi i četvorotočkaši iz CFMOTO ponude.

Počeo sajam motocikala - Vodič kroz izlagače na sajmu

Ducati je na svoj štand izložio novu Multistradu V4 Rally, zatim Desert X u novim bojama, Panigale V2 Baylis verziju, Streetfighter V4, Scrambler i ostale motocikle iz Ducati ponude.

Benelli štandom i dalje dominira TRK502 i TRK502X uz ostale motocikle iz ponude poput malenog i popularnog BN125.

Husqvarna, Triumph i Voge takođe imaju svoj štand. Triumph je doneo široku paletu motocikala iz svoje ponude.

Oprema koju možete videti na sajmu motocikala

Ukoliko želite da na sajmu potražite moto opremu, prisutini su sledeći uvoznici i marke moto opreme:

Plattner Motors ima štand na kom možete pronaći Dainese i Alpinestars moto opremu, Cardo i Senna komunikactore, Shad kofere, AGV, Akrapovič izduvne sistem i još svašta – nešto iz njihove ponude.

DD Moto je izložio dosta opreme proizvođača Shima, LS2,

Motoland na svom štandu ima velik izbor HJC i Shoei kaciga, Revit opreme,

Moto Bike je izneo ponudu opreme iz Ipone, LS2, Kappa, BS i drugih programa.

Osim opisanih i pomenutih štandova sa opremom i motociklima, učešće na sajmu je uzelo još nekoliko izlagača moto guma, ATV i UTV vozila i Tago Moto Centar je izneo opremu iz svoje ponude.

U poređenju sa prošlogodišnjim sajmom, ovogodišnji sajam je sadržajniji u po pitanju opreme i motocikala.

Ukoliko posetite sajam, možete ostaviti svoj utisak u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.